Το Optic Vision είναι ηλεκτρονικό κατάστημα με σκοπό την πώληση φακών επαφής σε υπάρχοντες χρήστες. Μπορούμε και προσφέρουμε φακούς επαφής που σας συνιστά ο οπτικός σας στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με άμεση παράδοση στον χώρο σας.

Μπορούμε να εγγυηθούμε την πιο γρήγορη δυνατή παράδοση των φακών επαφής σας και με εγγυημένη φρεσκάδα. Μπορείτε κι εσείς πλέον μέσω internet, να απολαύσετε τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας και την εξαιρετική άνεση και οπτική οξύτητα  που χαρίζουν οι φακοί επαφής.

Μυωπία, αστιγματισμός, ξηροφθαλμία, πρεσβυωπία… Όποιο οπτικό πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε, σας εγγυόμαστε ότι υπάρχει η κατάλληλη λύση με φακούς επαφής!

check yearly

Όλα τα κείμενα και τα προϊόντα σε αυτόν το δικτυακό τόπο παρουσιάζονται για μόνο πληροφοριακούς σκοπούς. Είναι απαραίτητο να εξετάζετε τα μάτια σας και να ακολουθείτε τις οδηγίες του οπτικού σας όσον αφορά την χρήση των φακών επαφής.

Εάν αισθανθείτε οποιαδήποτε ενόχληση, δυσκολία στην όραση ή ερεθισμό, βγάλτε αμέσως τους φακούς επαφής και συμβουλευτείτε άμεσα τον οπτικό σας πριν τους ξαναφορέσετε.